Consultanta Executare Silita

Executorul Judecătoresc și juriștii biroului vă oferă consultanță juridică de specialitate.

La depunerea cererii, creditorul, personal sau prin reprezentant, poate fi îndrumat să redacteze cererea de executare silită, în funcție de forma de executare, se verifică actele depuse și taxa judiciară de timbru. Adesea se explică modificările Codului de Procedura Civila în ceea ce privește depunerea cererii, actele care o însoțesc, încuviințarea executării silite, competența teritorială a executorului judecătoresc, modalitați de executare silită etc.

Creditorului, dar și debitorului, li se aduc la cunoștință modalitatea de executare , drepturile și obligațiile lor , li se explică cu argumente juridice actele de executare silită sau anumite acțiuni , etape în executare, efecte ale actului de executare.
Acordăm răspuns întrebărilor dumneavoastră, chiar daca nu sunteți clienți ai Biroului nostru .

Orice persoana interesată poate beneficia de consultanță juridică gratuită în măsura în care răspunsul nu necesită o informare complexă din partea juriștilor.
In cazul contestației la executare, deși nu suntem parte în acest proces, vă putem răspunde întrebărilor dumneavoastră, deținem jurisprudența și vă acordăm consultanță, explicând întocmirea actelor juridice, termene, efecte, având în vedere experiența acumulata pe parcursul anilor.

Consultanța în executare are rolul de a previziona ceea ce se poate întâmpla în cursul executării silite și de a folosi resurse mici pentru a obține rezultate maxime .

 

Pentru detalii suplimentare , nu ezitați să ne contactați.

Moldovan Florin Gheorghe

-executor judecătoresc-

Sună acum!