Comunicare notificari

Notificarea este formalitatea care are drept scop aducerea la cunostinta, in mod oficial destinatarilor a unui act sau a unei stari de fapt sau de drept, de a le comunica o anumita situatie creata, de a-i avertiza cu privire la un anumit demers, de a-i soma sa faca ceva sau sa nu faca ceva sub o sanctiune expres aratata.

Comunicarea notificarilor se face prin posta in ziua inregistrarii acestora la biroul nostru, urmand ca dovezile sa fie inmanate in termen de aproximativ 7 zile, in functie de destinatie.

Comunicarea notificarilor prin agent procedural se realizeaza in cele mai multe cazuri in termen de 24 de ore .

Comunicarea citatiilor / hotararilor in cadrul litigiilor aflate pe rolul instantelor de judecata , indiferent de natura cauzei lor, se poate face prin agent procedural. Acest serviciu vi-l oferim pentru ca dvs. sa aveti dovada in termen de maxim 48 de ore si astfel durata litigiilor dvs. sa fie cat mai scurta.

In cazul unui numar ridicat de notificari/citatii comunicate prin agent procedural, acesta se poate prezenta la sediul dvs. in vederea ridicarii lor si, ulterior, predarii dovezilor de comunicare.


Pentru detalii suplimentare , nu ezitați să ne contactați.

Moldovan Florin Gheorghe

-executor judecătoresc-

Sună acum!